Houtgestookte Safari Douche

Meer Views

  • hover

Houtgestookte Safari Douche

€ 2.990,00

In voorraad

Details:

Waan jezelf op safari met deze unieke Safari Douche gemaakt van duurzame materialen. Het buitenleven is zo gek nog niet!
 
 

Details

Kleur Houtkleurig
Materiaal Hout
Dimensies (cm) 3m x 1m x 3.2m
Levertijd 5-15 werkdagen

Details

Deze unieke houtgestookte Safari Douche is gesitueerd bij alle zogenaamde 'Heerenboeren' van Het Betere Boerenbed.

De Safari Douche is gebouwd op een vloerdeel van 100cm x 200cm en het stalen dakframe rust op houten palen. Bij het ontwerpen van de Safari Douche is de kennis gebruikt die het team van Toen is Hier heeft verworven bij het ontwikkelen van de Boerenbedtenten. De douche is voorzien van houten schotten en de deur is gebouwd met behulp van zogenaamde sloopplanken.

De Safari Douche wordt verwarmt middels een handgemaakte houtgestookte roestvrijstalen boiler. Het water in de boiler kan worden verwarmt middels de kachel welke onder de boiler is geplaatst. Nog niet overtuigd van de werking van het geheel? Wanneer u de kachel goed opstookt, kan de Safari Douche constant warm water leveren! De Safari Douche is voorzien van een mengkraan, zodat water van de gewenste temperatuur geleverd kan worden.

Prachtig detail: ter vervanging van de douchekop is gekozen voor een verzonken emmer, waar in de onderkant kleine gaatjes zijn geboord!
[profiler]
Memory usage: real: 37486592, emalloc: 37017720
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem