Garantie

Gewoon goed is niet goed genoeg bij Toen Is Hier. Kwaliteit staat hoog in het vaandel. Elk artikel wordt aan een nauwkeurige inspectie onderworpen. Dit draagt er aan bij dat wij u extra gunstige garantievoorwaarden kunnen bieden.

 

Alle artikelen uit de collectie van Toen Is Hier zijn producten van hoge kwaliteit. Om dit te onderstrepen krijgt u dan ook een kwaliteitsgarantie van minimaal 3 jaar op basis van afschrijving. Bij vele producten geven wij zelfs 5 tot 10 of zelfs 25 jaar garantie. Voor meer informatie over uw garantie, kunt u contact opnemen met onze klantenservice 0521-592049.

 

Melding maken

Wanneer u een gebrek wilt melden over een van uw producten kan dat door een e-mail te sturen. Hier kunt u aangeven over welk product het gaat en wat het gebrek is. Daarnaast kunt u foto's uploaden van uw product, zodat wij een zo goed en duidelijk mogelijk beeld krijgen van uw probleem en u daarmee zo snel mogelijk verder kunnen helpen. Daarnaast kunt u natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen via ons Service & Garantie informatie nummer: 0521-592049.

 

Onderhoud

Wanneer u een vraag heeft over de eigenschappen, en het onderhoud van uw meubels verwijzen wij u eerst naar het bewaarboekje over onderhoud, service en garantie wat u heeft gekregen bij uw aankoop of naar de link hieronder. Hier kunt u waarschijnlijk al veel antwoorden op uw vragen over het onderhoud van uw meubels terug vinden. De geboden garanties doen geen afbreuk aan de wettelijke rechten welke deze u toekomen en gelden volgens conform de garantie.

[profiler]
Memory usage: real: 28835840, emalloc: 28431784
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem