Buitenoven Deluxe

Meer Views

  • hover

Buitenoven Deluxe

€ 2.249,00

In voorraad

Details:

Waan je in culinaire buitensferen met jouw eigen pizza- en broodoven voor in de tuin.
 
 

Details

Kleur Nee
Materiaal Nee
Dimensies (cm) 225cm x 250cm x 160cm
Levertijd 7 werkdagen

Details

Na het succes van de brood- en pizzaovens op de Betere BoerenBed Boerderijen en natuurlijk de broodovenwagen van Brandhof Bijzonder Brood komt Toen is Hier nu met een nieuw model.

En wel de Buitenoven Deluxe. Met de kennis welke is opgedaan bij het ontwikkelen van de vorige ovens is op dezelfde werkwijze een betonnen iglo gestort van vuurvast beton. De iglo wordt op locatie overgemetseld, wat zorgt voor een prachtige afwerking en daarnaast zal dit de oven extra massa te geven zodat de oven zijn warmte beter vasthoud. Ook de deur van de oven, welke is voorzien van een thermometer, is geisoleerd zodat er minimaal warmte verloren gaat. De oven heeft een afmeting van 80x80 cm.

Vuurvaste stenen vormen de vloer van de oven, zodat ook daar geen warmte verloren gaat. Dit komt tevens de levensduur van de oven ten goede. De oven rust op een stalen onderstel, evenals het dak van de buitenoven. Het dak wordt afgewerkt met oud Hollandse dakpannen.

Het onderstel, de iglo en het dak zijn demontabel, dit geeft dat het geen probleem is om de broodoven bij een ieder in de tuin te monteren. De monteurs van Toen Is Hier, tevens de bouwers van de immens grote broodovenwagen zien het bouwen en monteren van buitenovens telkens als een nieuwe uitdaging.
[profiler]
Memory usage: real: 37224448, emalloc: 36953624
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem